Palata

Palautuskäytäntö: Tarjoamme kaikille tilauksille 30 päivän ilmaisen palautuskäytännön. Jos jostain syystä olet tyytymätön johonkin ostoksesi, ota meihin yhteyttä ja me tarjoamme sinulle ilmaisen palautuspalvelun. 30 päivän ilmainen palautuspalvelu lasketaan tilauksen vastaanottamisen jälkeen. (Aika, jolloin tilaus toimitetaan onnistuneesti)

Kuinka palauttaa tavarat?
Jos et ole tyytyväinen tuotteihimme, ota meihin yhteyttä, opastamme sinua palauttamaan tilauksen mahdollisimman pian. Tähän sisältyy yleensä tavaroiden palautus, tilausten palautus jne.

Milloin palautus maksetaan?
Käsittelemme yleensä hyvityksesi nopeasti, ja palautusaika riippuu tuotteen palautusajasta. Kun saamme palautustilauksesi. Käsittelemme palautuksen 3–5 työpäivän sisällä. Kaikki palautukset palautetaan alkuperäisen maksutavan kautta.

Vaihto

Vaihtokäytäntö: Kaikille tilauksille tarjoamme 30 päivän ilmaisen vaihtopolitiikan. Jos olet jostain syystä tyytymätön joihinkin ostamiisi tavaroihin, ota meihin yhteyttä ja me tarjoamme sinulle ilmaisen vaihtopalvelun. 30 päivän ilmainen vaihtopalvelu lasketaan tilauksen vastaanottamisen jälkeen. (Aika, jolloin tilaus toimitetaan onnistuneesti)

Kuinka vaihtaa tavaroita?
Jos et ole tyytyväinen tuotteihimme, ota meihin yhteyttä, opastamme sinua vaihtamaan tavaroita ensimmäistä kertaa. Tähän sisältyy yleensä tavaroiden palautus, uusien tuotteiden lähetys jne.

Milloin se lähetetään uudelleen?
Vaihdettujen tuotteiden käsittelyaika riippuu tilauksen palautusajasta ja tilauksen tilasta. Lähetämme uudet tuotteet yleensä 3-6 työpäivän sisällä.

Merkintä:
Kaikkien palautettujen tuotteiden on oltava upouudessa kunnossa, käyttämättömiä / käyttämättömiä, pesemättä ja kaikki alkuperäiset etiketit ja alkuperäiset pakkaukset ovat ehjät.
Palautusosoitteemme määritetään sen varaston perusteella, jossa eri tuotteet sijaitsevat. Älä palauta tuotetta mihinkään muuhun osoitteeseen, koska vastaanotetun paketin toimitusosoite ei ole palautusosoitteemme.