Toimitus

Käsittelyaika
Saatuaan tilauksen järjestelmämme käsittelee tilauksen heti. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, valmistelemme tilauksesi heti .Tämä prosessi sisältää: tiukka laadun tarkastus ja testaus, tilauksen määrän tarkistaminen, tuotteen pakkaaminen jne. Yleensä tämä prosessi kestää 24-48 tuntia.

Kuljetusaika:

Vakiotoimitus: Tarjoamme kaikille tilauksille ilmaiset tavanomaiset toimituspalvelut. Tämä tavanomainen kuljetus perustuu yleensä siihen, että valitsemme parhaan kuljetusmenetelmän kuluttajan alueen mukaan. Teemme yhteistyötä posti- ja tunnettujen pikayritysten kanssa eri maissa ja alueilla ympäri maailmaa. Siksi järjestelmämme tarjoaa erilaisia ​​kuljetusmenetelmiä tilauksille eri alueilla. Voit olla varma, että kaikissa tavanomaisissa kuljetuksissa käytetään parasta kuljetusmuotoa.
Yleensä toimitusaika normaalikuljetuksille on: 5-12 työpäivää.

Nopea toimitus: Jos tarvitset tilauksen nopeammin, voit ottaa yhteyttä meihin ostaaksesi nopeutetun toimituspalvelun. Yleensä toimitamme sinulle nopeimman toimitusyrityksen tilaustarpeidesi perusteella, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, DHL, FedEx, UPS ja muut yritykset.
Yleensä toimitusaika pikatoimitukselle on 3-7 työpäivää.
Huomaa, että nopea toimitus on tarpeen lisäkustannusten maksamiseksi. Joten jos tarvitset tätä palvelua, ota meihin yhteyttä.

Maailman johtavana verkkokauppana toimitamme päivittäin tuhansia tilauksia ympäri maailmaa. Toimitamme ne kaikille paketeille suoraan kotiovellesi. Koska sää, lakot, lennot, lomat ja hätätilanteet vaikuttavat kuitenkin kuljetuksiin, myös vastaava toimitusaika vaikuttaa tähän. Huomaa.